Луната е в знак Дева до 04:56ч на 13 януари Дните на Дева правят хората повече практични,

...
Луната е в знак Дева до 04:56ч на 13 януари
Дните на Дева правят хората повече практични,
Коментари Харесай

Време за вътрешно творческо преображение

Луната е в знак Дева до 04:56ч на 13 януари

Дните на Дева правят хората повече практични, рационални, да проявяват склонност към ред и придирчивост. Предимство има съответният и прагматичен метод. Това е най-доброто време за осъществяване на отговорностите, да се подредят нещата. Подходящо време за рутинна и еднообразна работа. Много повече внимание се обръща на дребните неща и детайлите. Зачестяват разногласията, насочат се повече рецензии. Зад детайлностите нормално не се вижда цялото. Добро време за главно разчистване на дома. Благоприятно време за хората, които се занимават с търговия, медицински служащи, педагози.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. В никакъв случай в този момент не правете разчистване на червата.

За усъвършенстване на храносмилането се предлага да се приема настойка от корен на глухарче – 2 ч. л.  нарязан корен се залива с чаша студена вода и се оставя за 8 часа. След това се пие по 1/4 чаша 4 пъти преди храна. 

Лунен календар:  20 лунен ден продължава до 22:36ч

Ден за алхимия на духа. Един от най-мистичните дни, в които може да бъдем осенени от Божествена загадка. Време за галактическа обич и реализиране на висша мъдрост, за вътрешно креативно преображение. 

Символ на този ден е орела. Време за „ високия полет ”, предопределено за дейни, решителни и пробивни дейности. Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се реализира доста, по тази причина избягвайте пасивността. Астралната сила способства ефикасната работа във всяка сфера. Благоприятен интервал за приемане на нова служба. Този, който успее да се възползва от предоставения му късмет, ще придобие доста потребни неща, освен в нравствен проект, само че и в веществен. Ден за размисли и в който можете да се вземат важни решения. 

В 20 лунен ден е уязвим стомаха, по тази причина е потребно гладуването. Сега са засилени целебните свойства на водата. Полезни са хладни обливания, противоположен душ.

Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика, за синхронизиране на ползите. Всички диалози и изясняване на връзки, които сте отлагали до момента, могат да се осъществят и по-лесно да се стигне до съгласие. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата лична персона, по този начин, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Общителността и откритостта на хората през днешния ден са невероятни, уместно време за прелестно превозване и шерване на свежи хрумвания. Ако създадете нови връзки, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка. 

Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни, умерени. Важното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно един с различен. 

Подстрижката подтиква оптимизма. Ако не ви е време за коафьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур. 

Следва 21 лунен ден от 22:36ч на 12 януари до 23:39ч на 13 януари
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР